כן, שלחי לי עוד מידע לגבי ריפוי טבעי לשחלות פוליציסטיות!

לחם זרעים ללא גלוטן

הנה פתרון טעים לצליאקים, לרגישים ולנמנעים מגלוטן ולא רק!

הלחם הזה עשיר בשומנים בריאים שנותנים לנו אנרגיה זמינה.

והכי חשוב- הוא טעים וממש פשוט וקל להכנה!

לחם זרעים ללא גלוטן

רכיבים:

2.5 כוסות קמח שקדים (שקדים טחונים לקמח)

1/4 כוס קמח טפיוקה

1/4 כוס שומשום

1/4 כוס זרעי דלעת

1/4 כוס זרעי חמניה

שקית אבקת אפית (2.5 כפיות)

1/2 כפית מלח ים

3 ביצים (או 2 ביצי צ'יה)

1 כף חומץ תפוחים

1/2 כוס חלב קוקוס

2 כפות שמן זית

1/2 כפית מלח גס (לא חובה)

הוראות הכנה:

1- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומרפדים תבנית כיכר בנייר אפיה.

2- בקערה גדולה, מערבבים יחד את החלב קוקוס יחד עם החומץ תפוחים ומניחים בצד.

3- בקערה נוספת, מערבבים יחד את כל המצרכים היבשים (חוץ מהמלח הגס).

4- לקערה הקודמת של החלב קוקוס וחומץ, מוסיפים את הביצים ושמן זית. מערבבים היטב.

5- מוסיפים פנימה את התערובת היבשה ומערבבים רק עד למרקם אחיד- לא לערבב יותר מידי.

6- העבירו את הבלילה לתבנית ופזרו מעל מלח גס.

7- אופים בערך 30 דק'- עד שקיסם נעוץ באמצע הכיכר יוצא נקי.

8- תנו ללחם לשבת 5 דק' והעבירו לרשת לקירור.

9- מאכסנים עטוף במקרר. והוא נהדר בהקפאה.

ספרו לי איך יצא לכם! בתיאבון!

10 מחשבות על “לחם זרעים ללא גלוטן”

כתיבת תגובה

תפריט נגישות

לקבלת אוסף מתכונים לבריאות הורמונלית מלאו את הטופס הבא