תמיד חשבתי ששקדי מרק זה עניין של הילדים,
אבל בעלי דואג להזכיר לי שגם בגיל 38 זה נחשב פינוק!
אז מה העניין בשקדי מרק?
הקראנצ'יות? המרקם?
הכיף שבתוספת?
בכל מקרה, רציתי לאסוף לכם
רעיונות בריאים יותר לשדרוג המרקים.
תוספות מפתיעות
שגם אתם תהנו מהם וגם הילדים!
אז הנה 4 רעיונות בריאים לתוספות למרקים:
אצות ווקאמה- הם קראנצ'יות, מלוחות ונותנות בוסט של יוד לבריאות בלוטת התריס. מפתיע כמה שהילדים נהנים להוסיף אותו- במיוחד למרק עוף!
קרם קשיו- הקרם קשיו הופך מרק כתום לארוחה שלמה ומזינה. משרים כוס קשיו למש שעתיים, שוטפים היטב ומעבדים במעבד מזון יחד עם 2 כוסות מים.
נודלס אורז מלא דק דק- גילוי המאה מבחינתי ומבחינת הילדים- מכניסים אותם ככה למרק, מכסים ונותנים 2 דק' והן נמסות פנימה.
זרעי דלעת וחמניה- קולים אותם מעט במחבת. אפשר להוסיף להם קצת תבלינים וזה תוספת קראנצ'ית ובריאה למרק.