קראמבל תפוחים- אוכמניות

כולנו אוהבים מתכונים קלים שיוצאים הכי מפנקים שיש, נכון?
אני גדלתי על קראמבל תפוחים בחורף וקראמבל אפרסקים בקיץ,
אבל בשנים האחרונות התחלתי לשדרג עם אוכמניות.
מי שכבר מכירה אותי יודעת שיש לי אובססיה לאוכמניות,
אבל תקשיבו- המתכון הזה יהפוך לקבוע אצליכם בשבתות!

קרמבל תפוחים-אוכמניות

רכיבים לשכבת פירות:
5-6 תפוחים (אם הם לא אורגנים- לקלף), חתוכים לקוביות
2 כוסות אוכמניות
1 כף קמח טפיוקה
1/4 כוס סוכר קוקוס
רכיבים לשכבת קראמבל:
1 כוס שיבולת שועל ללא גלוטן
1 כוס קמח שקדים
1/2 כוס שקדים חתוכים גס
1/2 כוס פקאן חתוך גס
1/2 כוס סוכר קוקוס
1/2 כוס שמן קוקוס
1 כפית קינמון
1/2 כפית פלפל אנגלי טחון (ניתן להמיר עם אגוז מוסקט/ציפורן טחונה)
הוראות הכנה:
  • מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
  • מערבבים יחד את כל הרכיבים לשכבת הפירות ומשטיחים בתבנית פיירקס.
  • מערבבים באותה קערה את הרכיבים לשכבת הקראמבל ומפזרים מעל הפירות. משטחים.

  • אופים במשך 30-40 דק'- עד להשחמה עדינה של הקראמבל וכשהפירות למטה מבעבעים.
לבריאות ושבת שלום!

מירי

 

כתיבת תגובה

לקבלת אוסף מתכונים לבריאות הורמונלית מלאו את הטופס הבא