בספטמבר הקרוב אני פותחת חוג בישול מסביב לעולם
וכשהתחלתי לתכנן את כל המדינות שנבקר בהם, היה לי חשוב להוסיף את… קנדה!
אני גם קנדית ובזכות בני דודיי (שעדיין גרים שם), יש לי גאוות יחידה לכל מה שקשור לבלו ג'ייז (קבוצת הבייסבול של טורנטו), הוקי- כי דא! וכמובן- סירופ מייפל אמיתי.
בחיים לא תמצאו ולא הייתם יכולים בעבר למצוא אצלי מייפל לא אמיתי.
פעם הילדים הביאו משכנים כשלא הייתי בבית, עד היום הם זוכרים את הרגשת הבגידה שהעברתי להם חחח
אז לכבוד קנדה, ולקראת חוג הבישול המהnם שהכנתי לילדיכם ולכל המשפחה,
אני משתפת מתכון לפנקייק שוקולד צ'יפס- ללא גלוטן, ללא חלב וללא סוכר מעובד.
עשיר בחלבון, סיבים תזונתיים ושמנים טובים לבריאות ילדינו
וכמובן- לא לשכוח את הסירופ מייפל 😉
מתחת למתכון אני מדגימה עם עופר המתוק איך להכין את הפנקייקים כדי שלא יהיה לכם הרתעה מקמחים ללא גלוטן… תהנו מהמתיקות! (תרתי משמע)
לבריאות יקרים ובוקר טוב!
מירי