midbari
  • מי אני
  • לבלוג
  • חנות
  • שאלות נפוצות
  • צור קשר
  • סל קניות
  • 0 פריטים₪0.00
  • מי אני
  • לבלוג
  • חנות
  • שאלות נפוצות
  • צור קשר
  • סל קניות

lovefoodisrael@gmail.com

כניסה לאזור האישי!

midbari
  • מי אני
  • לבלוג
  • חנות
  • שאלות נפוצות
  • צור קשר
  • סל קניות
  • 0 פריטים₪0.00
  • מי אני
  • לבלוג
  • חנות
  • שאלות נפוצות
  • צור קשר
  • סל קניות

lovefoodisrael@gmail.com

כניסה לאזור האישי!

lovefoodisrael@gmail.com

לחם שום- שקדים

לא חייבים להרגיש שהבטן שלנו נדבקת לרצפה עם לחמניות של פסח.

המתכון הזה קל להכנה, ללא גלוטן, ואפשר ואפילו מומלץ להכין אותו לא רק בפסח!

לחם שום- שקדים

 *ללא גלוטן*כשר לפסח*ללא קטניות*ללא חלב*טבעוני*ללא סוכר*

רכיבים:

2 כוסות קמח שקדים (שקדים טחונים לקמח)

1 כוס קמח קינואה

1/4 כוס קמח טפיוקה

6 שיני שום, קצוצות דק

שקית אבקת אפיה (2.5 כפיות)

1 כפית מלח ים

2 ביצי צ'יה**

1 כף חומץ תפוחים

1/2 כוס חלב קוקוס

2 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

1- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומרפדים תבנית כיכר בנייר אפיה.

2- בקערה גדולה, מערבבים יחד את החלב קוקוס יחד עם החומץ תפוחים ומניחים בצד.

3- בקערה נוספת, מערבבים יחד את כל המצרכים היבשים .

 

4- לקערה הקודמת של החלב קוקוס וחומץ, מוסיפים את הביצי צ'יה ושמן זית. מערבבים היטב.

5- מוסיפים פנימה את התערובת היבשה ומערבבים רק עד למרקם אחיד- לא לערבב יותר מידי.

6- העבירו את הבלילה לתבנית כיכר מרופדת בנייר אפיה.

7- אופים בערך 30 דק'- עד שקיסם נעוץ באמצע הכיכר יוצא נקי.

8- תנו ללחם לשבת 5 דק' והעבירו לרשת לקירור.

9- מאכסנים עטוף במקרר. והוא נהדר בהקפאה.

 

** ביצת צ'יה- 1 כף זרעי צ'יה (עדיף טחונים אבל לא חובה) + 1/4 כוס מים חמימים- מערבבים היטב ונותנים לנוח 3-5 דק' עם לקבלת מרקם ג'לי

 

ספרי לי איך יצא לך! 

בתיאבון וחג שמח! 

מירי

 

הכנתי לך מתנה לחג!! אוסף מתכונים של ארוחות בוקר בריאות כשרות לפסח!

לחצי כאן לקבל את המתנה!

בריאות לחם ללא גלוטן ללא גלוטן ללא חלב פסח
« הקודם
הבא »
4 תגובות
  1. חגית
    הגב
    04/14/2020 בשעה 9:59 am

    במה אפשר להחליף את הצ׳יה בפסח?

    • מירי לאב
      הגב
      05/04/2020 בשעה 3:46 pm

      צ'יה היא כשרה לפסח… אפשר תמיד להחליף עם ביצים.

  2. מיכל
    הגב
    08/21/2020 בשעה 5:48 am

    יש קמח שאפשר לשים אותו במקום קמח קינואה? (חומוס/תירס/אורז מלא/ שיבולת שועל?)

    • מירי לאב
      הגב
      08/25/2020 בשעה 9:50 am

      ממליצה לנסות עם קמח חומוס- אני אוהבת אותו ממש בכל מה שקשור באפיה ללא גלוטן. ספרי איך יצא!

השארת תגובה

ביטול

חנות    תקנון האתר    050-2140187    lovefoodisrael@gmail.com

בניה ועיצוב: closeapp -סוגרים לך פינה בתוכנה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס