אפיה ללא גלוטן יכולה להרתיע. באיזה קמח נשתמש? איך נקבל מרקם נכון וטעים?
בחנויות ניתן למצוא קמחים ללא גלוטן שאני ממליצה לכם לקרוא את התוית ולראות מה הרכיבים שמכניסים לקמח הזה.
בנוסף, יש קמחים מצויינים מכל מיני- קמח אורז מלא, קמח חומוס ועוד- שהם בריאים לנו מאוד, אבל כשמשתמשים בכל אחד בנפרד, הוא לא תמיד משיג לנו את המרקם שאנו אוהבים.
כשמערבבים בין כמה סוגי קמחים- זה נותן מרקם נעים ואפילו עוזר בחיבור המצרכים.
עם התערובת הזו- תהיו בטוחים שלא רק שהמאפים שלכם נקיים מגלוטן וטעימים, הם גם בריאים ומשמחים את הגוף.
ומעבר לכל זה- אין יותר פשוט מהמתכון הזה!!
תערובת קמח ללא גלוטן
זמן הכנה: 5 דק'
מצרכים:
1 כוס קמח אורז מלא
1 כוס קמח חומוס
1 כוס קמח טפיוקה
1 כוס קמח סורגם (לא חובה)
הוראות הכנה:
1- מערבבים את כל המצרכים יחד בצנצנת גדולה.
2- שומרים בהקפאה או במקרר ו… מתחילים לאפות!!