לצערי, אני רואה הרבה בלבולים סביב עולם השמן והשמנים- יש כל כך הרבה מידע סותר ולא מובן,
יש אקסיומות מוטעות שגדלנו עליהם והתבררו מחקרית כלא נכונים- אבל קשה לנו להשתחרר מהם.
ובאופן כללי, לפעמים השלב הראשוני הזה בכל מה שקשור לבסיס של תזונה- חלבונים, שמנים, פחמימות- הדברים לא מספיק ברורים עד כדי יוצרים אצלינו בלאגן שלם ומונעים ממנו להתקדם במסע לריפוי.
זו הסיבה שבתוכנית ליווי, שבוע 2 מוקדש לנושא של הזנה- זה אחד מהצעדים הבסיסיים לריפוי שחלות פוליציסטיות- להזין נכון ומספיק את הגוף שלנו, ולפעמים טעויות בסיסיות שאנחנו עושות כאן- יש להן השפעה גורלית על תהליכי ריפוי.
אז היום, לכבוד חנוכה, לכבוד חג השמן, אני משתפת הצצה לתוכן של שבוע 2, לפרק שאנחנו מבינות לעומק שמנים.
המידע שנלמד היום מאוד חשוב בהחלטה שלך באיזה שמן להשתמש במטבח ומתי.
מוכנה?
בואי נתחיל!
קישורים שהוזכרו בפרק שלנו:
> למתכון לדונאטס מותאמים לשחלות פוליציסטיות לחצי כאן!
> להצטרפות לתוכנית הליווי "חופשיה משחלות פוליציסטיות", לחצי כאן!
>להורדת המדריך לריפוי טבעי לשחלות פוליציסטיות, במתנה, לחצי כאן!
> לקבלת 5% הנחה ברכישות בחנות האונליין iherb, לחצי כאן!