יש לי כבר מסורת שכל שנה לכבוד פסח, אני משתפת אתכן במתכון חדש לסלט מפנק במיוחד להוסיף לתפריט החגיגי של ליל הסדר.
יש נשים שפונות אליי ושואלות איך להתמודד עם אכילה בפסח- כל הקמח מצה ונשנושים,
אבל בעצם אם נחשוב על זה, פסח הוא הזדמנות לניקוי של הגוף- ממש לא חייבים להכניס קמח מצה לכל מתכון.
אפשר להשתמש בקמח קינואה, קמח שקדים, קמח קוקוס ומרנטת הקנה בשביל אפיה ועיבוי של מתכונים בפסח ולהמנע מהרגשת הכבדות שמלווה אותנו לאורך השבוע.
זו הזדמנות להתרכז באכילה מבוססת צמחים- המון ירקות יפיפיים.
והסלט הזה בדיוק מותאם בשביל להוסיף ירק וחיות לשולחן החג האביבי שלנו…
סלט חגיגי- סלק, נבטים ופיסטוק
רכיבים:
1/2 ראש חסה קצוצה
2 מלפפונים חתוכים לקוביות
1 סלק גדול, לקלף ולחתוך לקיסמים
נבטי ברוקולי
4 גבעולי בצל ירוק קצוצים
1/2 כוס פיסטוקים
1 אבוקדו חתוך לקוביות
מיץ לימון
שמן זית
מלח ים
הוראות הרכבה:
מערבבים את כל הרכיבים יחד ומתבלים עם מיץ לימון, שמן זית ומלח לפני ההגשה.
בתיאבון ולבריאות!
חג שמח יקרה! חג של פריחה, חג של בריאות, חג של שמחה!
שולחת אהבה,
מירי
נ.ב. אם את רוצה עוד מתכונים נהדרים, כמו לחם שקדים, פודינג צ'יה ושייקים מפנקים שתוכלי להוסיף לתפריטים לאורך החג- ספר המתכונים הדיגיטלי להורדה- "ארוחות בוקר לבריאות הורמונלית" נמצא עכשיו במבצע של 47 ש"ח בלבד!! (במקום 197 ₪ ) מהרי להזמין לפני שהמבצע יסתיים ב31/03! לחצי כאן!
לבריאותך יקרה,
מירי