מיני עוגות גבינה שוקולד- שקדים עם השנים, גיליתי שעוגת גבינה בשבת בבוקר, זה כמו לאכול פלאפל ביום העצמאות אצל הרבה ישראלים.אצלנו, עולים אמריקאים שכמונו, זה נשמר כפינוק של שבועות!אז לכבוד החג, הכנתי לכם מתכון לעוגת גבינה קפואה. ועם שוקולד ושקדים כדי להשלים את עושר הטעמים.זה מתכון שמשתמשים בבסיס הגלידה ובשוקולד מומס שניתן למצוא את המתכון שלהם כאן!מתכון פשוט, מהיר ומרשים גם ביופי וגם בטעם!תהנו חברים!מירי מיני עוגת גבינה שוקולד- שקדיםרכיבים לקלתית:8 תמרים, ללא הגלעין2 כפות קקאו1/2 כוס שקדים1/2 כוס שבבי קוקוסלציפוי:1/2 כוס שוקולד צ'יפס באחוז גבוה1 כף שמן קוקוסשקדיםהוראות הכנה:מכינים את הקלתית: מעבדים את כל הרכיבים במעבד מזון ומשטיחים לתוך תבנית קאפקייקס מסיליקון.מוזגים שכבה של בלילת הגלידה מעל הקלתית ומעבירים למקפיא.לאחר שקפא, ממיסים את השוקולד יחד עם השמן קוקוס בסיר קטן על להבה נמוכה.משחררים את העוגות מהתבנית וטובלים את החלק העליון של העוגה בתוך השוקולד המומס, מקשטים עם שקדים.מגישים מיד או שומרים במקפיא עד להגשה. בריא גלידה ללא גלוטן ללא חלב ללא סוכר עוגת גבינה « הקודםהבא » 2 תגובות שירה הגב 05/22/2020 בשעה 5:49 am היי נראה מעולה, לאיזה כמות המיני עוגות גבינה? כמה יחידות? מירי לאב הגב 08/25/2020 בשעה 9:53 am יצא לי תבנית של 6 מאפינס מאוד גדולים. השארת תגובה ביטול
היי נראה מעולה, לאיזה כמות המיני עוגות גבינה? כמה יחידות?
יצא לי תבנית של 6 מאפינס מאוד גדולים.