עם השנים, גיליתי שעוגת גבינה בשבת בבוקר, זה כמו לאכול פלאפל ביום העצמאות אצל הרבה ישראלים.
אצלנו, עולים אמריקאים שכמונו, זה נשמר כפינוק של שבועות!
אז לכבוד החג, הכנתי לכם מתכון לעוגת גבינה קפואה. ועם שוקולד ושקדים כדי להשלים את עושר הטעמים.
זה מתכון שמשתמשים בבסיס הגלידה ובשוקולד מומס שניתן למצוא את המתכון שלהם כאן!
מתכון פשוט, מהיר ומרשים גם ביופי וגם בטעם!
תהנו חברים!
מירי
מיני עוגת גבינה שוקולד- שקדים
רכיבים לקלתית:
8 תמרים, ללא הגלעין
2 כפות קקאו
1/2 כוס שקדים
1/2 כוס שבבי קוקוס
לציפוי:
1/2 כוס שוקולד צ'יפס באחוז גבוה
1 כף שמן קוקוס
שקדים
הוראות הכנה:
מכינים את הקלתית: מעבדים את כל הרכיבים במעבד מזון ומשטיחים לתוך תבנית קאפקייקס מסיליקון.
מוזגים שכבה של בלילת הגלידה מעל הקלתית ומעבירים למקפיא.
לאחר שקפא, ממיסים את השוקולד יחד עם השמן קוקוס בסיר קטן על להבה נמוכה.
משחררים את העוגות מהתבנית וטובלים את החלק העליון של העוגה בתוך השוקולד המומס, מקשטים עם שקדים.
מגישים מיד או שומרים במקפיא עד להגשה.
4 מחשבות על “מיני עוגות גבינה שוקולד- שקדים”
היי נראה מעולה, לאיזה כמות המיני עוגות גבינה? כמה יחידות?
יצא לי תבנית של 6 מאפינס מאוד גדולים.
היי נראה מעולה, לאיזה כמות המיני עוגות גבינה? כמה יחידות?
יצא לי תבנית של 6 מאפינס מאוד גדולים.