ספטמבר הגיע בשעה טובה וחוזרים להתעסק עם ארוחות עשר. הלל שלי כ"כ אוהב ממרח שוקולד אבל אני לא מסוגלת להכניס את זה הביתה.
כבר שנה שלמה שאני עושה כל מינוי ניסויים ונסיונות במטבח למצוא מתכון לממרח שוקולד שהלל יאהב וגם אני אשמח לתת לו אותו.
היו הרבה כשלונות בדרך, אבל סופסוף מצאתי את המתכון המושלם!!
גילוי נאות- נתנו לילדים קצת לטעום ואז אני ובעלי סיימנו את כולו עם כפית!! 🙂
מה שהכי אהבנו זה הנגיעה של המלח- אבל הילדים פחות התחברו- אז תנסו גרסה עם המלח (בשבילכם) ובלי המלח בשביל הילדים.
ממרח שוקולד
רכיבים:
1 כוס שקדים
1/3 כוס שוקולד צ'יפס באחוז קקאו מעל 60%
1 כף שמן קוקוס
1/4 כפית מלח ים (לבחירה)
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית תמצית וניל
הוראות הכנה:
1- במעבד מזון, מעבדים את השקדים עד למרקם קרמי. (יש צורך מידי ]עם לנקות את הצדדים עם תרווד)0 אל תתייאשו- זה קורה בסוף. זה נהיה כמו קמח ואז גושים ואז בצקי ותמשיכו עוד עד שזה נהיה קרם כמו ממרח שוקולד.
2- המיסו את השוקולד יחד עם השמן קוקוס וערבבו פנימה את הקרם שקדים.
3- הוסיפו את המלח, קינמון ווניל, ערבבו היטב ואכסנו בצנצנת זכוכית.
בתאבון ולבריאות 🙂
8 מחשבות על “ממרח שוקולד שקדים מדהייים”
אלופה שאת !!! איזה כיף, רצה לנסות
אלופה שאת !!! איזה כיף, רצה לנסות
אלופה
אלופה
שקדים עם קליפה או קלופים או קמח שקדים?
שקדים עם קליפה או קלופים או קמח שקדים?
אפשר להשתמש בכל אחד מהדברים שציינת! ואם תרצי לקצר תהליכים, אפשר להשתמש ישירות בממרח שקדים.