מילקשייק זה מה שהזמנתי באופן קבוע כשסבא ז"ל וסבתא היו מוציאים אותי למסעדה.
זה היה כמו לקבל ד"ש וחיבוק מהילדות ,
פינוק שמקבלים לעיתים רחוקות אך מתוקות.
אבל את המתכון הזה תוכלו להכין בנחת ביתכם, להרגיש את החיבוק… וכנראה להיאבק בילדים שיעזבו לכם את המילקשייק 🙂
זה מתכון שמשתמשים בבסיס הגלידה ובשוקולד מומס שניתן למצוא את המתכון שלהם כאן!
מתכון פשוט וכיף גדול- השלישי בסדרת המתכונים לשבועות!
תהנו חברים!
לבריאות,
מירי
מילקשייק וניל- קוקוס ושוקולד
רכיבים:
שוקולד מומס
קוביות קרח של גלידה
צנצנת גלידה מקירור
1/4 כוס מים
הוראות הכנה:
בבלנדר מעבדים את קוביות הקרח, הנוזל של הגלידה ומים עד למרקם חלק.
מקשטים כוסות הגשה עם השוקולד המומס ומוזגים פנימה את המילקשייק- מגישים מייד.